Länk till startsidan

Artikeln publicerades kl

VA-arbete på Fornminnesvägen

Vi kommer mellan den 7 februari - 5 juli 2024 byta vattenledningar och serviser på Fornminnesvägen. Framkomlighet på Runstensvägen och Forminnesvägen påverkas.

alt. text

Påverkan Trafik

Med anledning av VA-arbete kommer Fornminnesvägen i Älvängen att vara avstängd för genomfart gällande all motortrafik. Vi kommer börja på Runstensvägen med ett förarbete och det innebär att vi kommer stänga av den vägen för trafik 7-9 februari och att man i stället får köra via Bärnstensvägen.
Vi uppmanar att köra väldigt försiktigt då man måste passera en gång- och cykelväg.

Vi startar på Fornminnesvägen den 12 februari och då börjar vi längst norr ut vid Smedjebacken och jobba oss söder ut tills vi är färdiga och det är förhoppningsvis fredag vecka 27 (5 juli).

Asfaltering kommer ske under hösten när allt arbete är klart.

Det kommer finnas hänvisningspilar så man vet vart man kommer kunna köra och det blir tyvärr en lite omväg för vissa ibland men då gäller det att planera sin körning och vara ute i god tid så man tar det lugnt.

Påverkan VA

Under arbetets gång kan korta avstängingar av vattnet förekomma. Information om dag och tid skickas ut via sms någon dag innan. Kom ihåg att du kan registrera ditt telefonnummer i vår sms-tjänst för att få information om driftstörning.

Kontakt

VA-Driftledare eller Gatuingenjör, nås via kontaktcenter på telefon 0303-703000.

Flygfoto över Fornminnesvägen i Älvängen

Flygfoto över Fornminnesvägen i Älvängen

Informationsägare: Samhällsbyggnadsförvaltningen