Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Träffa författaren Åsa Asptjärn

Foto Åsa Asptjärn: Emil Malmborg

Åsa Asptjärn skriver roliga böcker för barn och unga. Hon är också ena halvan av humorduon Åsa & Gertrud. På Läslovet kommer hon till Ale bibliotek, Nödinge.

Om sig själv säger Åsa på bokförlagets webbplats:

"I sjunde klass hade hela skolan ett gemensamt prov på Svenska partier, eftersom det var valår. Detta var en tradition. Jag var den första som fick alla rätt. Någonsin. En katastrof som jag var tvungen att mörka i tre år, eftersom alla undrade vem ”freaket” var. När jag gick i åttan bjöd en kille upp mig med orden: ”Du ser ut som en plugghäst men det är du inte”. När jag gick i nian vann jag en presentcheck på skor. Jag köpte ett par knähöga, rosa skinnstövlar som jag på allvar trodde skulle förändra mitt liv och i förlängningen leda till att jag fick en kille. Jag hade behövt lite andlig vägledning genom min högstadieperiod."

Tid och plats

Torsdag 29 oktober kl. 14:00- ca 15:00.
Ale bibliotek, Nödinge
För dig 10-15 år.

Anmälan/biljetter

Fri entré
Endast föranmälan till: bibliotek@ale.se
Begränsat antal platser.

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta hitlänk till annan webbplats

Sidan kontrollerades av:

den 2020-10-27