| Translate
Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Besökarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommunens kvalitet i korthet 2015

Organisationen SKL (Sveriges kommuner och landsting) gör årligen undersökningar av kommuners kvalitet ur fem perspektiv: tillgänglighet, trygghet, information och delaktighet, effektivitet och samhällsutveckling. Undersökningen kallas Kommunens kvalitet i korthet (KKiK).

Resultaten från KKiK ger kommuninvånarna information om kvaliteten på den service som kommunen tillhandahåller. Resultaten kan även användas till att föra en dialog med kommuninvånarna samt användas som en del i styrning och utveckling av de kommunala verksamheterna.

Under 2015 deltog kommunen återigen i Kommunens Kvalitet i Korthet (KKiK) tillsammans med cirka 220 andra kommuner i landet. Resultaten hittar du mer överskådligt via rubrikerna i menyn, där respektive område finns presenterat var för sig.

den 2016-06-02

Besök: Kommunhus Nödinge, Ale torg 7