Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Kartor

Vandare hänvisas till webbplatsen lodose.eu för kartmaterial och information. Notera att vissa sträckor kräver förbättrad ledmärkning och att detta görs etappvis inom ramen för projekt pilgrimsleden Göta älv. Nedan karta över etappen Lödöse-Getås, en sträcka vi för tillfället nymärker.

Hänvisning till kartmaterial

Med projekt pilgrimsleden Göta älv har vi gått ut med information om att arbetet med leden är igång. Kartor på tidigare etablerade etapper återfinns på www.lodose.eulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och även mer fördjupad information om dessa. Leden färdigmärktes under första projektperioden 2012-2014. Under projektperioden 2019-2020, med tonvikt mot dess senare hälft, uppdateras kartmaterial givet nya förutsättningar. Det kan då handla om vissa omdragningar. Till dess etapper och kartmaterial är uppdaterade hänvisas man till lodose.eu. 

Att tänka på

Under innevarande projektperiod kan vissa etapper vara i behov av märkning och entréskyltar. När du ger dig ut på leden kan det därför finnas vissa sträckor där det bitvis kan vara svårare att hitta. Vi förbättrar givetvis successivt och har över 12 mil led att se över. Under projektperioden hoppas vi på förståelse för att ledutveckling sker över tid och vi är också tacksamma över den hjälp vi redan fått och framöver får i processen. Är du ute på leden och upplever att en viss sträcka är i behov av bättre märkning går det utmärkt att ta kontakt med projektledningen. Kontakta då johan.norling@ale.se

Påa om nymärkt etapp

Så snart en etapp har nymärkts går vi ut med information om detta. Vi har nyligen startat från Hålanda/Verle med att förstärka befintlig märkning och fortsätter mot Lödöse. Sträckan Lödöse mot Skepplanda är näst på tur och vi arbetar för att denna skall vara iordningställd till mitten av juni månad. Fortsättningsvis lägger vi här upp de etapper vi har märkt, för kännedom. Vill du själv på något vis medverka till förbättrad ledmärkning går det bra att kontakta projektledningen. Genuina pilgrimsleden Göta älv ska vi värna om. Tack på förhand!

Kontakt

Näringslivschef

Daniela Ölmunger
daniela.olmunger@ale.se
0303-70 30 00

Projektledare

Johan Norling
johan.norling@ale.se
0303-70 30 00

Näringslivsutvecklare

Kristina Engstrand (föräldraledig) 
kristina.engstrand@ale.se
0303-70 30 00

Diana Olsson Waage
diana.olsson-waage@ale.se
0303-70 30 00

Fredrika Selinder
fredrika.selinder@ale.se
0303-70 30 00

Aida Karimli (föräldraledig)
aida.karimli@ale.se
0303-70 30 00


Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

 

Kontaktcenter

Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

 

Besöksadress

Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

 

Postadress

Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider

Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Sidan kontrollerades av:

den 2019-05-02 

 

Kontakta oss


Kontaktcenter
Telefonnummer: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se
Besök: Kommunhus Nödinge, Ale torg
Öppettider: Måndag-fredag kl. 8.00-16.30
Hitta hitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommunkarta

Karta

Klicka på kartan för att komma till en större karta.