Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Upplev Göta älvdalen

Upplev Göta Älvdalen är namnet på samverkan inom besöksnäringen i Ale, Kungälv och Lilla edet. Nätverket ägs och drivs av näringen själva som en Facebook-grupp för intern samverkan och som en Facebook-sida som gemensam marknadsföringskanal till besökare.

Nätverk för samverkan/ Facebookgrupper

Det finns flera bra nätverk där du kan utveckla och marknadsföra din destination tillsammans med andra företag, föreningar och andra aktörer. Målet är ökad samverkan i Ale, Kungälv och Lilla edet på lång sikt. Just nu finns det två Facebookgrupper som är startade och som drivs av besöksnäringen i Ale med omnejd, Upplev Götaälvdalen - intern sida för samverkan och Reko-ring Ale för producenter och Eko-ring Ale extern sida för besökare samt Reko-ringen i Ale.

Upplev Götaälvdalen- intern grupp för samverkan Länk till annan webbplats.

Gå in på Facebook och bli medlem i den privata gruppen @Upplev Götaälvdalen - inten grupp för samverkan. Här kan du utbyta tjänster och erfarenheter och hitta nya samarbeten inom besöksnäring och event.

Upplev Göta Älvdalen Länk till annan webbplats.

Alla som är medlemmar i gruppen för samverkan kan bli redaktör på den gemensamma Facebook-sidan Upplev Göta älvdalen för besökare; @Upplev Götaälvdalen. Det är en extern sida för besökare som ska visa vad man kan äta-bo- och uppleva i Ale med omnejd. Här kan du dela dina erbjudanden med besökare från hela regionen. Sidan är helt ny 2021 och några administratörer kommer även marknadsföra porträtt och presentationer på ett trettiotal destinationer under säsongen på den här sidanm för att sidan ska få ett bra basinnehåll och attrahera många nya följare.

Reko-ring Ale

Är du lokal mathantverkare och vill sälja dina produlter direkt till konsumenter i en Reko-ring i Ale?

Producenter Reko-ring Ale: Länk till annan webbplats. Gå in på Facebook och bli medlem i den privata gruppen @Producenter Reko-ring Ale

Reko-ring Ale: Länk till annan webbplats. Då kan du sälja dina produkter via Reko-ring Ale i deras Facebookgrupp @Reko-ring Ale. Gruppen har över 2 800 medlemmar.

Fotograf:

Ale Accelerate är en accelerator för nyföretagande

Kontakt

Näringslivschef

Per Brohagen
per.brohagen@ale.se

Näringslivsutvecklare

Aida Karimli
aida.karimli@ale.se

Vill du ringa till oss?
Du når oss på 0303-70 30 00


Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den