Publicerad:

Ungdomar i Ale får ge ut skiva

Nu söker vi musikintresserade ungdomar som vill spela in egen musik. De färdiga låtarna kommer sedan att ges ut digitalt som en samlingsskiva.

- Det spelar absolut ingen roll vilken genre musiken tillhör säger Elvis Avdijaj, ungdomscoach i Ale kommun. Du måste inte ha en färdig låt när du kommer, utan har du bara en idé så hjälper vi dig att utveckla den. Är det istället så att du vill läsa en dikt så går det också bra.

Det finns en studio i Bohus och en i på kulturrum i Nödinge där musiken kan spelas in. Projektet riktas till ungdomar mellan 13 och 20 år och drivs av öppen ungdomsverskamhet.

Anmälan

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret som du hittar på ale.se/ungmusik Länk till annan webbplats.

Musiken i filmen är skriven av producerad av alebandet Divorce

Hitta hit   > Länk till annan webbplats.

den