Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Ale i 360 grader

Ale i 360 grader är ett arbete där vi hanterar komplexa frågor tillsammans och försöker minska avståndet mellan Alebor, tjänstepersoner och politiker. Detta gör vi genom dialog. Med dialoger kan vi hitta nya möjligheter att mötas, skapa någonting nytt och försöka hantera svåra frågor tillsammans.

Varför 360 grader?

Det finns många utmaningar i dagens samhälle, i Sverige och i Ale. Det kan handla om hur vi ska skapa ett tryggt samhälle, hur vi ska ta hand om vår natur eller hur grundservicen till alla Alebor ska se ut när Ale växer och blir större. Ingen klarar det här ensam, vi behöver vara många fler för att kunna göra skillnad. Ale i 360 grader är därför både ett arbetssätt och ett förhållningssätt som syftar till att hantera komplexa frågor och samtidigt stärka befintliga demokratiska processer.

Att arbeta i Ale 360 betyder att vi lyssnar in, formulerar och förstår frågor från hela varvet av vårt samhälle, även bland dem som vanligtvis inte hörs eller brukar delta. För att kunna hantera dessa frågor behöver vi formulera, pröva och lösa problem tillsammans i Ale. Ingen klarar det här själv. Arbetet i 360-grader inkluderar flera perspektiv samtidigt.

Har du frågor eller vill veta mer om arbetet?

Läs vidare på följande sida:

Vad har gjorts?

Vill du läsa om det senaste i arbetet, läs vårt Månadsblad:

Klicka här för att komma till anmälan och tidigare Månadsblad


Eller hör av dig till kommun@ale.se eller kontaktcenter på 0303-70 30 00.

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den