Publicerad: 2019-02-20 15.11

Hon är omtänksammast i Ale

Det blev Inger Öhrn från Nödinge som fick priset som omtänksammast i Ale 2019. Inger är engagerad i Världens barn och har lång erfarenhet av ideellt arbete.

- Inger Öhrn är en mycket värdig vinnare som har inte mindre än 60 års erfarenhet av ideellt arbete, säger Fia Johannesson, ordförande i Fairtrade City Ales styrgrupp, som delade ut priset som bestod av ett diplom, fairtrademärkt choklad och blommor.

Ale kommun är en Fairtrade City. Det innebär att kommunen engagerar sig för rättvis handel och etisk konsumtion. Som ett led i detta arrangerade styrgruppen tävlingen omtänksammast i Ale där Alebor fick nominera de som visat omtanke i det stora och det lilla.

Klicka på filmen för att höra vad Inger säger om att få priset omtänksammast i Ale.

Hitta hit   >

den 2019-02-20