Publicerad: 2019-02-20 15.14

Kul på sportlovet lockade många

Ales barn hade mycket att göra på sportlovet när kommunen och ideella organisationer ordnade lovaktiviteter. – Det har varit väldigt bra uppslutning, säger föreningssamordnare Emma Kronberg.

Sportlovsprogrammet var omfattande i år. Biblioteken har haft sagostunder, författarbesök och pyssel. Simhallen hade gratis inträde och massor med badglada barn och unga.

Kulturskolans dansgrupper var ett populärt alternativ, som dessutom fanns med under Megadagen i Ale Kulturrum på onsdagen. Klicka på filmen för att se mer av Megadagen.

- Vi vill speciellt rikta ett stort tack till de ideella aktörerna Repslagarmuseet och Glasbruksmuseet som ordnar aktiviteter så att våra barn och ungdomar har något att göra, säger Emma Kronberg.

Hitta hit   >

den 2019-02-20