Publicerad: 2019-09-25 09.34

Stort engagemang för det mänskliga mötet

Över 100 personer ville vara med när Alebor, personer som arbetar i kommunen och politiker träffades och diskuterade varför det mänskliga mötet är viktigt och hur vi kan arbeta med frågan i Ale.

Fokus för kvällen den 19 september var dialog och att olika människor med olika bakgrund skulle mötas och diskutera denna viktiga fråga tillsammans. Diskussionerna ägde rum i mindre grupper med hjälp av en bordsvärd som guidade samtalen och antecknade. Alla deltagare fick efter diskussionerna skriva upp sina tankar på lappar som sedan samlades in. Materialet kommer ligga till grund i det fortsatta arbetet med Ale i 360 grader under hösten.

Kvällen bjöd på stort engagemang och en god atmosfär med många intressanta samtal och möten. Kommunens medarbetare som håller i arbetet med Ale i 360 grader vill tacka alla som dök upp.

Nu ska vi skapa en mindre arbetsgrupp baserat på anmälningar vi fick in från deltagare under den 19 september och arbeta vidare med materialet under hösten.

Hitta hit   >

den 2019-12-20