Publicerad: 2020-02-14 16.26

Petra är omtänksammast i Ale

Petra har ett hjärta av guld. Hon ser möjligheter, inte svårigheter. Så inleds juryns motivering för priset omtänksammast i Ale som i år gick till Petra Corneliusson, verksamhetspedagog på Krokstorps gruppboende.

- Hon är så mån om att vi mår bra och att vi får den hjälp vi behöver, säger Natali Luna Sahede, kollega på Krokstorp. Det känner man så fort man träffar henne att hon är en genomsnäll människa.

Petra har arbetat i Ale i många år och varit verksamhetspedagog i flera verksamheter. Under 2019 har hon varit arbetsledare på Krokstorps boende och daglig verksamhet. I filmen får ni höra vad Petra Corneliusson säger om att få priset.

Det är tredje året som utmärkelsen Omtänksammast i Ale delas ut. Bakom utmärkelsen står Hållbarhetsgruppen i Ale som består av representanter från kommun, näringsliv och föreningsliv.

Juryns motivering

Petra har ett hjärta av guld, ser möjligheter, inte svårigheter. Hon har ett brukarfokus som är unikt, hon har lyssnat och stöttat sina medarbetare under en turbulent tid. Hon har alltid nära till skratt. Jobbat många kvällar och helger utan att tänka på sig själv. Därför är hon värd denna utmärkelse.

Hitta hit   >

den 2020-06-18