Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Medborgarpanelen

Vill du vara med och påverka? Ett sätt att påverka utvecklingen i Ale kommun är att delta i kommunens medborgarpanel.

Hur funkar det?

Medborgarpanelen består av en grupp människor i olika åldrar och med olika bakgrund som besvarar och diskuterar frågor som är aktuella för kommunen.

Medborgarpanelens deltagare ska vara 18 år eller äldre, bo i kommunen och inte vara aktiv i någon av kommunens politiska nämnder eller i kommunfullmäktige. Du anmäler ditt intresse genom att fylla i formuläret här nedanför.

När det är dags för en frågeomgång sänder vi en webblänk till din e-postadress med ett antal frågor. Sedan ställer vi samman panelens synpunkter i en särskild rapport och redovisar svaren för politikerna. På detta sätt kan dina tankar bli en del i beslutsunderlaget när nya beslut ska fattas.

AnmälanHantering av personuppgifter

Personuppgifter kommer inte att publiceras på kommunens hemsida, men uppgifterna om vilka som är med i panelen är offentliga. Det kommer dock inte vara möjligt att spåra vad en enskild person har lämnat för synpunkter.

Personuppgifter såsom namn, bostadsort, e-postadress, födelseår kommer att registreras digitalt. Tanken med detta är vi vill göra det möjligt att på ett säkert och snabbt sätt kunna kommunicera med dig och att kunna sammanställa enklare statistik kring medborgarpanelen.

Vi kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen, PuL (SFS 1998:204).

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den