Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Senior sport school

Senior sport school är en idrottsskola för dig som är 60+. Arrangör är RF-SISU Västra Götaland och Ale kommun, tillsammans med det lokala föreningslivet.

Bild på deltagare i Senior sport school under våren 2022.

Deltagare i Senior sport school under våren 2022.

Senior sport school startade våren 2022, med en grupp på 18 deltagare. Gruppen fick under terminen prova på bland annat taekwon-do, dans, brottning, ridning, vattengymnastik, orientering och golf. Allt utifrån varje deltagares egna förutsättningar och kapacitet. En ny grupp startade under hösten 2022, med 21 nyfikna deltagare som provar på bland annat stavgång, karate, lerduveskytte, boule, gåfotboll och cirkelträning.

Vill du vara med på ett ”hälsoäventyr”?

Känner du att du vill komma ut och röra på dig lite och knyta kontakter? Då är du välkommen att delta i Senior Sport School. Här får du prova på olika fysiska aktiviteter hos våra lokala idrottsföreningar, delta i tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat och ta del av intressanta föreläsningar.

Senior Sport School pågår i 12 veckor och gruppen träffas två gånger i veckan. Träffarna genomförs kl 13.00–15.00 på måndagar och onsdagar, och samtliga träffar är kostnadsfria.

Nästa uppstart av Senior Sport School sker i februari 2023. Anmälan är öppen för dig som är 60+ och bosatt i Ale kommun.

Frågor?

Helene Persson, 0709-26 58 42, helene.persson@rfsisu.se
Emma Kronberg, emma.kronberg@ale.se

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den