Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

La Plaza, Älvängen

Mötesplatsen La Plaza ligger i det gula huset vid resecentrum i Älvängen. Hit är du välkommen för att umgås, ha roligt och utveckla spännande idéer och projekt.

Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. På kvällstid är alla Ales ungdomar mellan 13 och 20 år välkomna hit. Du som går i sjuan men ännu inte fyllt 13 år är också välkommen.

Närmaste hållplats är Älvängen station.

Vad kan man göra på La Plaza?

Här kan du göra verklighet av dina idéer och projekt och umgås med andra. På La plaza finns sällskapsspel, musikgrejer, tv-spel, ett café där du kan baka och laga mat. Det finns också en scen där du kan arrangera eller gå på olika events. Ofta händer det aktiviteter som ungdomar har planerat som alla är välkomna på - håll utkik på Ung i Ale efter tider och mer information.

Öppettider: För aktuella öppettider och information om aktiviteter, ladda ner appen Ung i Ale. Tryck här för att ladda ner appen Länk till annan webbplats.

Följ oss i vår app och på Facebook

Kolla in appen Ung i Ale Länk till annan webbplats. och facebooksidan Ung i Ale Länk till annan webbplats. för att få reda på massor av spännande saker som händer för dig som är ung i Ale. Vi finns också på Instagram @ungiale Länk till annan webbplats..

Kontakt

Ungdomscoacher

Daniel Wölfing - tjänstledig
Telefon: 0704-32 04 84

Jonas Bergqvist
Telefon: 0704-32 07 91

Sara Johansson
Telefon: 0704-32 07 78


Hitta hit
Karta

Besöksadress
Torgatan 2, Älvängen

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den