Ale kommuns logga
Lyssna på sidan Lyssna

Påverkanstorg

Var med och påverka Ale! Påverkanstorg är ett evenemang där du som är ungdom i Ale har möjlighet att träffa och ställa frågor och föra fram dina åsikter till politiker och tjänstemän i kommunen.

Vad är Påverkanstorg?

Påverkanstorg arrangeras en gång om året och politiker från olika nämnder är med under dagen. Även tjänstemän, till exempel chefer, rektorer och andra som jobbar i kommunen är med. Det betyder att du kan ställa frågor och föra fram åsikter om det mesta som rör din vardag i Ale kommun. Det är Ungdomsrådet som arrangerar påverkanstorget och bestämmer vilka teman som ska tas upp under dagen.

Under dagen brukar det också finnas möjlighet att lyssna på debatt mellan olika politiska ungdomsförbund. Alla ungdomsförbund som är aktiva i kommunen erbjuds att delta i debatten. Ungdomsrådet beslutar vilka frågor som kommer att debatteras.

  1. Mer information om Ales ungdomsråd

Vem får vara med?

Påverkanstorg är för dig som går i sjuan upp till 20 år.

Anmäl dig till Påverkanstorg

Sista datum för anmälan till Påverkanstorg 2022 var den 23/11. Om du har frågor eller synpunkter kan du höra av dig till ungdomscoach Tommy Westers via e-post: tommy.westers-andersson@ale.se

Relaterad information

Kontaktcenter

Vi svarar gärna på dina frågor!

Kontaktcenter
Telefon: 0303-70 30 00
E-post: kommun@ale.se

Besöksadress
Kommunhus Nödinge
Ale torg 7, Nödinge

Postadress
Ale kommun
449 80 Alafors

Öppettider
Måndag-fredag
kl. 8.00-16.30

> Hitta till kontaktcenter Länk till annan webbplats.

Sidan kontrollerades av:

den